Ipp Header Companyname Insert
Telefoon: 024-360 54 52
Email: info@ippsy.nl
Wij spreken Nederlands
Wir sprechen Deutsch
We speak English
NIEUWS
Couple Power logo

Verhoog je LQ

Verhoog je liefdes quotient, de intelligentie van de liefde, op het werk, met klanten en ook in je relatie thuis. 

Het boek is in de boekhandel verkrijgbaar. 


Tegenslagen in relaties doen pijn - doe er iets aan!

Ga naar www.couplepower.nl en download het gratis e-bookje van Ingeborg Weser: 'Tegenslagen in relaties doen pijn - doe er iets aan'! 


Wachttijd

Individuele therapie: (per 30-11-18)

Op dit moment bedraagt de lengte van de aanmeldwachttijd (wachttijd tussen het eerste contact en het eerste gesprek) 4-6 weken.

De behandelwachttijd (wachttijd tussen het 1. gesprek en het begin van de behandeling) is  maximaal 2 weken. 

Partnerrelatietherapie: (per 30-11-18): 

1. Aanmeldwachttijd (wachttijd tussen het eerste contact en het eerste gesprek) is op dit moment 1 - 2 weken. 

2. Behandelwachttijd (wachttijd tussen het 1. gesprek en het begin van de behandeling) is  1- 2 weken. 

Voor telefonisch overleg en vragen kunt u bij mij terecht op dinsdag, woensdag of donderdag tussen 12 en 13 uur. Of u spreekt een bericht in op mijn voicemail. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug. 


Privacy Statement (AVG)

Ons Privacy Statement vind U hier



PRIVACY STATEMENT van Ingeborg Weser

en de Praktijk voor Persoonlijkheidsontwikkeling en Psychotherapie

Ik, Ingeborg Weser, gevestigd te Nijmegen en ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 09217065 hecht belang aan de bescherming van persoonsgegevens. Dit privacy statement legt uit hoe in mijn praktijk met informatie over een geïdentificeerde of identificeerbare natuurlijke persoon omgaat, zoals bedoeld in de Algemene verordening gegevensbescherming (Avg).

 1.    Toepassing

Dit privacy statement is van toepassing op de volgende categorieën natuurlijke personen van wie ik persoonsgegevens verwerkt:

a. (potentiële) patiënten;

b. bezoekers aan de praktijk;

c. bezoekers mijn website;

d. deelnemers aan bijeenkomsten;

e. alle overige personen die met mij contact opnemen of van wie ik persoonsgegevens verwerkt.

 2.    Verwerking van persoonsgegevens

 Ik verwerkt persoonsgegevens die:

a. een betrokkene zelf persoonlijk (tijdens een bespreking of bijeenkomst), telefonisch, of digitaal (via e-mail) heeft verstrekt, zoals contactgegevens of andere persoonsgegevens;

b. met toestemming van de betrokkene worden opgevraagd bij andere hulpverleners of verwijzers;

Deze gegevens (a & b) worden als volgt verwerkt: Medische gegevens zoals resultaten van vragenlijsten, rapportages en aantekeningen ter bevordering van de behandeling worden elektronisch in een beveiligde omgeving (Manageware Pro) bewaard. In de fysieke dossiermap worden volgende gegevens bewaard: Uw naam, geboortedatum, adres, e-mail adres, BSN nummer, verzekeringsnummer, telefoonnummer(s), rapportages aan de huisarts en andere bij de behandeling betrokkenen (beiden alleen na toestemming van betrokkene), de behandelovereenkomst, uw privacy verklaring als u gekozen hebt om die  te tekenen, de data, lengte en doel van de sessies en declaratiegegevens. Ik bewaar deze gegevens in een afgesloten dossierkast.  

c.     tijdens een bezoek van een betrokkene aan de website www.ippsy.nl zijn gegenereerd via Google Analytics, zoals het IP-adres, het surfgedrag op de website (zoals gegevens over het eerste bezoek, vorige bezoek en huidige bezoek, de bekeken pagina’s en de wijze waarop door de website wordt genavigeerd) en op welke onderdelen daarvan de betrokkene klikt. De IP-adressen worden anoniem verzameld, gegevens worden niet met Google gedeeld en niet voor advertentiedoeleinden gebruikt

d. gegevens, die door camerabeelden bij een bezoek aan het praktijkpand zijn vastgelegd. Bij de ingangen van het praktijkpand (Medisch Centrum Nijmegen Oost) worden camerabeelden gemaakt, om bij calamiteiten te weten wie zich in het gebouw bevinden en om te zorgen dat onbevoegden geen toegang krijgen tot de praktijk. Camerabeelden worden 2 weken bewaard en dan overschreven;

e. gegevens, die verkregen zijn door video-opnames, die -na uitdrukkelijke en schriftelijke toestemming van betrokkenen-, worden gemaakt voor deskundigheidsbevordering (supervisie, intervisie, opleiding). Dit betreft uitsluitend partnerrelatie therapieën.

f. gegevens, die deel uitmaken van e-health programma’s, die binnen een beveiligde omgeving (Karify) worden opgeslagen.

 3.    Doeleinden verwerking

Ingeborg Weser verwerkt persoonsgegevens voor de volgende doeleinden:

a. het uitvoeren van een geneeskundige behandelovereenkomst en de declaratie voor verrichte werkzaamheden;

b. het onderhouden van contact, door uitnodigingen voor bijeenkomsten en informatie waar een betrokkene zelf om heeft gevraagd;

c. het verbeteren van de praktijkwebsite www.ippsy.nl

d. het bijhouden van gebruikersstatistieken. Gebruikersstatistieken van de website voorzien in informatie over de aantallen bezoekers, de duur van het bezoek, welke delen van de website worden bekeken en het klikgedrag. Het gaat om generieke rapportages, die niet herleidbaar zijn tot individuele bezoekers;

e. het bewaken van de toegang tot de praktijk en het beschermen van vertrouwelijke gegevens.

f. ter bevordering van deskundigheidsbevordering.

4.    Rechtsgrond

Ik verwerkt persoonsgegevens op basis van één van de volgende rechtsgronden:

a.  toestemming van de betrokkene. Deze toestemming kan altijd weer worden ingetrokken, zonder dat dit afbreuk doet aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming vóór de intrekking;

b. uitvoering van -of met het oog op- het sluiten van een geneeskundige behandelovereenkomst, waaronder ook het declareren aan derden, zoals de zorgverzekeringsmaatschappij e.d.;

c.  een wettelijke verplichting, zoals bijvoorbeeld de verplichting om een medisch dossier bij te houden of het BSN te registreren;

d. een gerechtvaardigd belang, zoals het gebruik van contactgegevens voor het uitnodigen voor een bijeenkomst.

 5.       Verwerkers

Ik  kan voor het verwerken van persoonsgegevens dienstverleners (verwerkers) inschakelen die uitsluitend volgens instructies van mij persoonsgegevens verwerken. Ik sluit met verwerkers een verwerkersovereenkomst die voldoet aan de eisen die de Algemene verordening gegevensbescherming (Avg) daaraan stelt.  

 6.       Persoonsgegevens delen met derden

Ik deelt persoonsgegevens met derden, als dat in het kader van de behandeling (bijvoorbeeld een verwijzing) is aangewezen of voor het voldoen aan een wettelijke verplichting nodig is. Ik deel geen persoonsgegevens met derden voor commerciële doeleinden, tenzij bijeenkomsten samen met een andere organisatie worden georganiseerd. In dat geval worden uitsluitend noodzakelijke contactgegevens gedeeld.

 7.     Doorgifte buiten de EER

Ik geeft in beginsel geen persoonsgegevens door aan landen buiten de Europese Economische Ruimte (EER). Indien dit toch noodzakelijk mocht zijn, draag ik ervoor zorg dat de doorgifte alleen plaatsvindt als de Europese Commissie heeft aangegeven dat het betreffende land een passend beschermingsniveau biedt of als sprake is van passende waarborgen in de zin van de Algemene verordening gegevensbescherming (Avg).  

 8.       Bewaren van gegevens

Ik bewaart persoonsgegevens niet langer dan nodig is. Ik hanteer in beginsel de volgende bewaartermijnen:

a.medische gegevens: ten minste 15 jaar na het einde van de behandelovereenkomst;

b. (financieel-)administratieve gegevens: 7 jaar na vastlegging van de gegevens;

c. Video-opnames: Maximaal 1 jaar na einde behandeling of als betrokkene aangeeft deze te willen laten vernietigen.

d. De e-health gegevens staan op de beveiligde site van Karify tot beschikking van de betrokkene, tot dat de betrokkene ervoor kiest, zich uit te schrijven of ik het contract met Karify beëindig. De gegevens worden dan nog 3 maanden bewaard en dan vernietigd.  

 9.       Wijzigingen privacy statement

Ik kan dit privacy statement altijd wijzigen. Een actuele versie van het privacy statement wordt op mijn website www.ippsy.nl gepubliceerd. Het is verstandig dit privacy statement regelmatig te raadplegen, zodat u bekend bent met eventuele wijzigingen.

 10.   Rechten, vragen en klachten

U hebt het recht mij te verzoeken persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, te verwijderen, over te dragen, de verwerking te beperken en tegen de verwerking bezwaar te maken. Hierover kunt u contact opnemen door een e-mailbericht te sturen naar info@ippsy.nl.

Ook bij vragen of klachten over de wijze waarop ik persoonsgegevens verwerkt, kunt u met mij contact opnemen door een e-mailbericht te sturen naar info@ippsy.nl. Een klacht trachten wij naar tevredenheid op te lossen. Mocht dat niet lukken, dan kunt u zich wenden tot de Autoriteit Persoonsgegevens (AP).

Uw data zijn bij mij veilig.

Met vriendelijke groet

Ingeborg Weser

GZ psycholoog