Ipp Header Companyname Insert
Telefoon: 06-22710048
Email: info@ippsy.nl
Wij spreken Nederlands
Wir sprechen Deutsch
We speak English
NIEUWS
Couple Power logo

Verhoog je LQ

Verhoog je liefdes quotient, de intelligentie van de liefde, op het werk, met klanten en ook in je relatie thuis. 

Het boek is in de boekhandel verkrijgbaar. 


Tegenslagen in relaties doen pijn - doe er iets aan!

Ga naar www.couplepower.nl en download het gratis e-bookje van Ingeborg Weser: 'Tegenslagen in relaties doen pijn - doe er iets aan'! 


Wachttijd, Vakantie & Telefonisch Overleg

 

Wachttijden individuele therapie: (per 17-5-21)

Helaas geldt een aanmeldstop voor nieuwe clienten. Ben je ooit eerder bij mij in behandeling geweest, overleg dan met mij. 

Partnerrelatietherapie: (per 17-5-21) 

U kunt zich bij mij melden. 
Contracten met verzekeringen 2021

In 2021 heb ik geen contract met Menzis/Anderzorg. 

Telefonisch Overleg

Voor telefonisch overleg en vragen kunt u bij mij terecht op dinsdag, woensdag of donderdag tussen 12 en 13 uur. Of u spreekt een bericht in op mijn voicemail. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug. 


Privacy Statement (AVG)

Ons Privacy Statement vind U hierMijn werkwijze: Vakkundige begeleiding met 'hart en ziel'

forest

U staat in het middelpunt

Psychologische begeleiding betekent tijd en ruimte voor u zelf. Stil staan bij de manier waarop u in het leven staat, relaties met andere mensen aangaat, voor u zelf zorgt, uw problemen oplost. Als uw therapeut heb ik belangstelling voor u, uw levensverhaal, voor uw zorgen en worstelingen maar zeker ook voor de capaciteiten van uw persoonlijkheid.

Zichzelf verkennen in een veilige omgeving

Ik zorg voor een sfeer van professionaliteit op basis van menselijkheid en begrip waarin vertrouwen en veiligheid kunnen groeien en leerprocessen (soms ook confrontaties met u zelf) mogelijk worden.

Gericht werken aan uw hulpvraag

In de behandeling staat uw klacht of probleem centraal. Het behandelplan wordt door u en mij afgesproken en regelmatig geëvalueerd.

Werken aan denk-, gevoels- en gedragspatronen

Om aan uw klacht of probleem te werken kan het soms noodzakelijk zijn om oude denk-, gevoels- en gedragspatronen te leren kennen en los te laten:

B.v.:

Gevoelens een plek geven

Gevoelens hebben een belangrijke functie binnen ons psychisch functioneren: zij geven aan wat wij missen. Verdriet geeft b.v. aan dat wij iets of iemand nodig hebben. Boosheid kan een teken zijn van de noodzaak om grenzen stellen. In het veilige kader van therapie kunt u uw gevoelens en hun boodschap leren kennen.

Vrij en verbonden met anderen - Werken aan relaties met mensen

Niet alleen in liefdesrelaties voelen mensen zich met elkaar verbonden. De wens 'erbij te horen' is een existentieel menselijk verlangen. Aan de andere kant willen wij ook gerespecteerd worden als individu met eigen wensen en doeleinden. De verkenning van de angst voor binding enerzijds en de angst voor autonomie anderzijds kan ons leren van ons zelf én van anderen te houden.

Lichaam en geest in balans

Lichaam en geest zijn niet te scheiden. Onze psyche 'woont' in ons lichaam en alle psychische uitingen zijn lichamelijk van aard. Als psycholoog met specialisatie 'lichaamsgerichte psychotherapie' weet ik hoe belangrijk het kan zijn om aan de balans tussen lichaam en geest te werken. Er ontstaat dan een gezond evenwicht tussen spanning en ontspanning en het organisme kan ook onder belastende omstandigheden flexibel en veerkrachtig reageren.

Thuis zijn bij uzelf

Niet zelden schuilt achter emotionele problemen het feit dat wij in de loop van ons leven het contact met ons zelf kwijt zijn geraakt. Thuis zijn bij uzelf betekent naar uzelf luisteren en uzelf accepteren zo als u bent. Het betekent een balans vinden tussen voelen en denken, activiteit en passiviteit, verbondenheid en innerlijke vrijheid.

lees meer voor professionalsmijn werkwijze prof