Ipp Header Companyname Insert
Telefoon: 024-360 54 52
Email: info@ippsy.nl
Wij spreken Nederlands
Wir sprechen Deutsch
We speak English
NIEUWS
Couple Power logo

Schrijf je in voor gratis relatietips!

Gratis relatietips, food for thought en vriendelijke reminders voor sterke relaties door Ingeborg Weser en Robert Benninga! Schrijf je in op www.couplepower.nl. Hier kan je ook gratis een artikel van Ingeborg Weser: 'Tegenslagen in relaties doen pijn - doe er iets aan' downloaden! 


Wachttijd

Individuele therapie: (per 12-9-17)

Helaas is mijn wachtlijst op dit moment zo lang dat ik deze moet sluiten. Vanaf 1. November kunt u weer contact met me opnemen om zich voor individuele gesprekken op te geven. Ik kan dit jaar geen behandeltrajecten meer starten voor verzekerden van VGZ, IZA, IZZ en UMC, omdat het zorgkostenplafond dat de verzekeraar voor iedere hulpverlener bepaald, al is bereikt. Sorry ervoor! 

Partnerrelatietherapie: (per 12-9-17)

1. Aanmeldwachttijd (wachttijd tussen het eerste contact en het eerste gesprek) is op dit moment ca. 4 weken. 

2. Behandelwachttijd (wachttijd tussen het 1. gesprek en het begin van de behandeling) is op dit moment maximaal 2 weken). 

Voor telefonisch overleg en vragen kunt u bij mij terecht op dinsdag, woensdag of donderdag tussen 12 en 13 uur. Of u spreekt een bericht in op mijn voicemail. Ik bel u dan zo spoedig mogelijk terug. Ethische Richtlijnen

Ipp Ill Yellow Flower

Ik ben lid van het Nederlands Instituut van Psychologen (NIP) en daarmee gebonden aan de ethische code van deze beroepsvereniging.
Klik hier om de beroepscode in te zien.

Omdat de specifieke vraagstukken rond aanrakingsinterventies binnen de lichaamsgerichte methodiek niet direct deel uitmaken van de ethische code van het NIP beschrijf ik hieronder de door mij gehanteerde ethische richtlijnen: